Banner
  • Coaching

Coaching kan bidrage til personlig udvikling, som et professionelt arbejde med de menneskelige kompetencer, der er med til at sikre dig et godt liv og arbejdsliv nu og i fremtiden.

Coaching bygger en bro mellem erkendelsen af, hvor du på nuværende tidspunkt befinder dig – og erkendelsen af, at du har potentialet til at befinde dig, hvor som helst du vil, så du tør tro på, at du kan gøre noget ved det.

Coaching er en professionel dialog, der tager udgangspunkt i dine mål. Jeg hjælper dig med at se tingene i et andet perspektiv og med at vende blikket mod nye muligheder. Sagt meget kort foregår det ved, at du og jeg i samarbejde finder ud af:

  • Hvad du vil?
  • Hvorfor du vil?
  • Hvad der forhindrer dig i at gøre det?
  • Hvordan du skaber en plan for at opnå det, du ønsker?

Som en naturlig del af den proces kommer du til at arbejde med at afklare dine værdier, visioner og mål. Du får mulighed for at blive struktureret omkring dine mål og værdien i at fastholde fokus. På samme måde kommer dine hæmmende overbevisninger, de tanker og forestillinger, som bremser dig på bænken, mens motiverende og støttende overbevisninger skiftes ind. Og sidst men ikke mindst skaber du en plan, der sikrer DIN vej til bedre og hurtigere resultater.