Banner

Gruppeforløb

  • Er du leder og vant til at klare det meste selv?
  • Kender du følelsen af at være den stærke leder og samtidig ønske, at du havde nogle at læne dig op ad? Oplever du at blive udfordret på din personlige integritet?
  • Føler du dig alene, når svære beslutninger skal træffes?
  • Ønsker du at udvikle dig personligt i dit lederskab?

Kan du genkende nogle af disse situationer, så er vores gruppeforløb for ledere måske det rigtige for dig. Læs med her:

På gruppeforløbet samarbejder jeg med psykoterapeut, Mette Jensen. Derfor er vi på alle gruppeforløb to facilitatorer til stede.

Vi sørger for at skabe et fortroligt rum, hvor rammer og struktur står klart for alle deltagere. Grupperne er ofte mellem seks og otte deltagere.

Vi tager udgangspunkt i de aktuelle ledelsesudfordringer, som gruppedeltagerne har, og hver især byder ind med. Samtalen begynder med en drøftelse helt overordnet, hvorefter vi går i dybden med et eksistentielt perspektiv. Et eksempel på dette kan være, når du som leder skal tage ansvar og finde handlerum for en organisatorisk forandring, som du ikke selv har valgt. Det kan ofte være en udfordring for dig personligt og dine ledelsesmæssige værdier, og dermed en gevinst at du gennem drøftelse bliver klar på handlemuligheder, og hvad det betyder for dig personligt.

Vi oplever, at gruppeforløbet i den sammenhæng kan give dig som leder nye indsigter og perspektiver, så du kan agere som leder i balance med dig selv både i krop, sind og hjerte.

Praktisk info

Grupperne mødes seks gange ca. hver 3. uge, og hver enkelt deltager har tre individuelle samtaler med enten Mette eller jeg (før- under- og efter forløbet).

Hvor: NLP Huset, Traps Allé 13, 2500 Valby

Aftenhold: Mødes første gang mandag d. 24/10 kl. 17-19.30

Daghold: Mødes første gang mandag d. 24/10 kl. 13-15.30

Samlet pris: 4.950,- ex moms.

Tilmeld dig eller hør mere ved uforpligtende at kontakte os på mail eller telefon.